Privacy vinden wij belangrijk

De website van BV Familie is er voor jou. We doen dan ook alles voor een plezierige bezoekerservaring. Daar hebben we ook een aantal van jouw gegevens voor nodig. Een WOWW-nieuwsbrief op maat sturen kan bijvoorbeeld nu eenmaal niet anoniem. Bezoek je onze website, sluit je je aan bij de BV Familie, de WOWW of één van onze andere diensten? Dan gaan we ervanuit dat je dit begrijpt. En dat je het goed vindt dat we jouw persoonsgegevens verwerken. Dan doen we via onze websites zelf (bvfamilie.nl, woww.nu en alle al dan niet toekomstige websites die door Stichting Voor Werkende Ouders* worden ontwikkeld en beheerd), maar ook als je op een andere manier met ons te maken krijgt, bijvoorbeeld via een (toekomstige) app. Daarbij maakt het niet uit of je ons bezoekt via je laptop, smartphone of tablet.

  • Wij gebruiken je gegevens om je zo gericht mogelijk te informeren en tippen over wetenswaardigheden, acties en aanbiedingen, die jou hoogstwaarschijnlijk interesseren. Omdat ze bijvoorbeeld aansluiten bij jouw (gezins-)situatie en de leeftijd van je kinderen. We gebruiken daarvoor cookies, waarin onder andere je IP-adres en zoekgedrag worden bewaard. Over onze cookies lees je meer in onze cookieverklaring <link>.
  • Meld je je aan voor onze nieuwsbrieven en updates, dan hebben we nog wat meer gegevens van je nodig: je voor- en achternaam, e-mailadres en de (verwachte) geboortedata van je kinderen, bijvoorbeeld. Dit zijn gegevens die je zelf actief met ons deelt.
  • Wil je via de BV Familie een bestelling doen, of in contact komen met organisaties met wie wij samenwerken, dan hebben we aanvullende gegevens van je nodig om je bestelling op te nemen, te overleggen, afspraken te maken te factureren en de betaling uit te voeren.
  • We delen in bepaalde gevallen gegevens met sommige samenwerkingspartners. Zo helpen we elkaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Afspraken over deze gegevensuitwisseling leggen we met iedere partij vast in een samenwerkingsovereenkomst.
  • Wij houden jouw gegevens bij via een partner in het Amerika, Drip.com
  • We doen er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. Zo slaan we je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En geven we ze niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Daar houden we ons aan.
  • We sturen je alleen nieuwsbrieven, als je ons daarvoor toestemming hebt gegeven. En zo eenvoudig als het is om je in te schrijven, kun je je ook op ieder gewenst moment eenvoudig uitschrijven voor onze nieuwsbrieven.
  • Jouw gegevens blijven van jou. Wil je weten welke persoonsgegevens wij precies van je hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. Je mag ons natuurlijk ook vragen om de persoonsgegevens, die wij van je hebben, aan te passen, te wissen of over te dragen aan iemand anders. Stuur je verzoek naar info@bvfamilie.nl , dan maken wij het voor je in orde.
  • Wij bewaren je gegevens net zolang als jij aangeeft. Schrijf jij je uit, dan verwijderen wij ze gelijk uit ons systeem.
  • In uitzonderlijke gevallen zijn we verplicht persoonsgegevens zonder directe toestemming te delen. Bijvoorbeeld met het Openbaar Ministerie, in het kader van juridisch onderzoek.
  • Bezoek je een website van derden via een link op één van onze websites, dan doe je dat op eigen risico. Onze privacyregels zijn op dat moment niet meer van toepassing. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor hoe met jouw gegevens op die websites wordt omgegaan.
  • Mocht jij ondanks onze inspanningen toch een klacht hebben over hoe wij met je gegevens omgaan, dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens <Link>.

* De BV Familie een initiatief van Stichting voor Werkende Ouders (SVWO), geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59787287. Voor Werkende Ouders is gevestigd aan Simon Stevinweg 39, 1401TB te Bussum. Voor Werkende Ouders is de belangenorganisatie van ouders om een betere werk-zorg combinatie te creeren. Op de website vind je meer informatie, www.voorwerkendeouders.nl. Mailen kan natuurlijk ook op info@voorwerkendeouders.nl.