Hoe ziet jouw gezin eruit?

Het is de plek waar we samenkomen. Waar we lachen, huilen, alles bespreken, of juist even helemaal niets zeggen. Waar geheimen worden gedeeld, maar ook die lang opgekropte irritatie. Aan de keukentafel is het soms overvol en soms zit je er helemaal alleen. Elke keukentafel kent een andere samenstelling, maar ze zijn allemaal leuk en eigen.

Golden rules

Aan de keukentafel bepalen we de ‘gouden regels’. Hoe gaan we met elkaar om? Wat vinden we belangrijk? Van eten met mes en vork tot wie doet wat in het huishouden. We hebben het over onze zorgen, beantwoorden levensvragen of spelen een spelletje aan die keukentafel. Wat zijn jouw gouden regels eigenlijk?

Omdat het écht makkelijker kan

BV Familie kent de onderwerpen die ‘Aan de keukentafel’ worden of zouden moeten worden besproken. Omdat we er zelf ook zitten. En omdat we met diverse blogs en video’s proberen de gesprekken op gang te krijgen. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook.

En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?