Lifestyle strategy

Er zijn veel ballen die je hoog moet houden. Het is soms net met Chinese bordjes jongleren. Van sportclubjes tot vrijwilligerswerk. Van luizenpluizen tot werken van 9 tot 5. Van mantelzorg voor je eigen ouders tot de sluitingstijden van de kinderopvang.

Kaartenhuis

Het is een zorgvuldig gebouwd kaartenhuis die gezinnen elke dag weer maken. En als er iets onverwachts gebeurd, dan stort het in. Hoe doe jij dat? Welke keuzes maak je? Ga je drie, vier of vijf dagen werken? Hoe belangrijk vind je vrijwilligerswerk? Of maak je liever tijd voor je vrienden of sport? Wat is jouw lifestyle strategie?

Omdat het écht makkelijker kan

BV Familie kent het klappen van de zweep. We maken iedere dag ook die keuzes. We schrijven er graag over in blogs en delen video’s. We maken het bespreekbaar met #hebheterover. We willen voorop stellen dat iedereen zijn eigen keuzes maakt en vooral ook mag maken. Zonder meetlat, zonder oordelen. Maar dat we keuzes moeten maken, dat staat vast. Welke maak jij?

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook.

En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Laad meer (9)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?