Praktische tips

Soms hoor je als ouder iets en denk je: had ik dat maar eerder geweten! Of je bent alweer een fase verder en je denkt: dat zouden meer ouders moeten doen. We noemen dit praktische tips, maar voor een gemiddelde vader en moeder zijn het heuse lifesavers. Kan jij ook wel wat levensreddende tips gebruiken?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie heeft de perfecte levensstijl ook nog niet gevonden en is dol op levensreddende ‘praktische tips’. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘praktische tips’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten!

Laad meer (13)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?