Relaxt opvoeden

Wie een pup neemt, kan naar puppycursus. Leuk & leerzaam! Maar krijg je een kind dan lijkt het wel of je alles zelf mag uitzoeken. Dat gaat meestal prima, omdat je bijvoorbeeld vaart op je moeder- of vadergevoel. Maar zou het niet fijn zijn als je in het ouderschap wat meer (op)gevoed werd?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie voedt op met vallen en opstaan. Soms heel relaxt en soms compleet uit de bocht. Toch blijven we manieren onderzoeken om ‘relaxt op te voeden’. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘relaxt opvoeden’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten!

Laad meer (13)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?