Geregel met kinderen

Zwanger worden is één ding, maar dan? Met het krijgen van een kind stap je in een regelmodus van heb ik jou daar. Eenmaal moeder of vader en druk, druk, druk ‘to the max’ snap je vaak niet wat je voorheen allemaal met je tijd deed. Hoe doe je dat een beetje efficiënt zodat je niet alleen maar volgens een ‘to do list’ leeft?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie kent het ‘geregel met kinderen’ als ieder ander en weet hoe volgepropte dagen ‘van hot naar her’ voelen. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘geregel met kinderen’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Laad meer (3)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?