& ik dan?

Mijn kind staat op nummer 1. Je hoort het vaak. Denkt het misschien zelf ook wel eens. Maar als je in het vliegtuig eerst jezelf zuurstof moet geven voordat je het masker bij je kind om doet, wat betekent dat dan voor het dagelijks leven? Moeten we onszelf in ons druk, druk, druk bestaan niet vaker de vraag stellen: & ik dan? Wat heb ik nodig om de boel, op het werk en thuis, draaiende te houden?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie wil ook niets liever dan de kinderen op nummer één zetten, maar weet ook dat de vraag ‘& ik dan?’ elke dag wel een keer voorbij moet komen. Gelukkige kinderen hebben gelukkige ouders. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘wie doet wat’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Laad meer (8)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?