Op zoek naar balans

Spoiler! Balans bestaat niet. Toch blijven we er als druk, druk druk ouders naarstig naar op zoek. Kind blij naar de kinderopvang of BSO? Balans gevonden! Oh nee, toch niet. De gewilde donderdag is eindelijk vrij dus gooi de hele boel maar weer om. En zo voort en zo verder. Hoe fijn is het om niet meer te hoeven streven naar balans, maar elke dag een beetje makkelijker de hectiek, mooie momenten en variaties aan te gaan?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie kan de perfecte balans ondanks jaren oefenen ook nog niet vinden, maar is elke dag een beetje trots op het behaalde resultaat. Goed is goed genoeg! BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘op zoek naar balans’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Laad meer (7)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?