Ben ik wel verzekerd

Een kind krijgen is een enorme verandering. Je meent het! Ja, maar ook op gebieden waar je misschien niet direct aan denkt, zoals verzekeringen en ander geld & geregel. Weet jij precies wat je moet aanpassen om altijd voldoende gedekt te zijn waar het je kindje aangaat? Best belangrijk eigenlijk.

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie steekt ook graag haar kop in het zand als het gaat om Geld & Geregel, maar houdt toch niet van onbeantwoorde vragen als ‘ben ik wel verzekerd?’. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘ben ik wel verzekerd?’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?