Hoe zit het met verlof?

In Nederland is alles rondom zwanger worden en werk best wel goed geregeld. Het kan beter, daarom is BV familie er, maar toch. Ben je moeder dan heb je mooie rechten. Rechten waar je alleen wat aan hebt, als je ze ook kent en gebruikt? Als vader moet je het doen met het minimale, maar ook dan geldt: weet waar je recht op hebt! Natuurlijk heb je geen tijd om al dit geld & geregel uit te zoeken…duh!

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie knalt lekker door en lost alles graag zelf op, maar weet ook dat geen gebruik maken van je rechten zoals ‘hoe zit het met verlof’ een beetje dom is. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘hoe zit het met verlof?’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?