To do

Zwanger worden is één ding. Maar dan? Weinig ouders denken van te voren écht goed na over de consequenties, bijvoorbeeld op het gebied van geld of verzekeringen. Wat kost een kind eigenlijk? En weet ik wel precies wat mijn rechten zijn op ouderschapsverlof? Dat soort vragen blijven veelal hangen achter de roze wolken van het krijgen van een (eerste) kind.

Weg met die roze wolk

En misschien is dat maar goed ook. Anders zou je er nooit aan beginnen, aan kinderen, of het toch nog maar weer een jaartje uitstellen. Hoe dan ook, als je kind er eenmaal is, moet je die roze wolk toch een keer wegsturen. Of misschien is ie wel voor je ogen ontploft toen de ‘harde’ realiteit zich aandiende. Moet ik nu alweer aan het werk?

Omdat het écht makkelijker kan

BV Familie kent het klappen van de zweep. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Geld & geregel(d)’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook.

En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?