Wat kost een kind

Zwanger worden is één ding. Maar wat kost dat eigenlijk, een kind? Je hebt vast wel eens dat magische bedrag gehoord van 100.000 euro. Maar wanneer komen welke kosten precies? En is daar nog iets op te besparen? Het zijn vragen die niet thuis lijken te horen op die roze wolk, maar zou je zomaar iets anders aanschaffen dat je wellicht een ton zou kosten?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie praat ook liever niet over geld, maar is wel graag goed voorbereid op de vraag ‘wat kost een kind?’. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘wie doet wat’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?