Ben ik een goede vader?

Het is een vraag die we ons misschien wel dagelijks stellen. Ben ik een goede vader? Twijfel, schuldgevoel, balans zoeken tussen werk, jezelf en je kind en oh ja je relatie. Het zijn dagelijks terugkerende issues die soms best wel in de weg lopen. Lekker dan?! Natuurlijk weet je deep down ook wel: goed is goed genoeg. Slaat de twijfel toch weer toe dan is het goed om er niet voor weg te lopen maar het beest recht in de bek te kijken. Vraag jezelf af: Ben ik een goede vader?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie kent de twijfel en hersenspinsels en weet ook dat het antwoord op de vraag ‘Ben ik een goede vader?’ liefst elke dag beantwoord moet worden. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Ben ik een goede vader?’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?