Luizenmoeders

We hebben er allemaal in meer of mindere mate last van. Luizenmoeders en ‘mansplaining’ vaders die ons de maat nemen. We noemen het ook wel de schoolpleinmaffia. Werk jij niet teveel of te weinig? Hoezo geef je geen borstvoeding? Zou je je kind niet wat minder suiker geven? Hoe zij het doen is blijkbaar de norm en jij wordt aangesproken op afwijkend gedrag. Eerlijk is eerlijk. We staan ook allemaal wel eens aan de andere kant met ons vingertje te wijzen. Hoe manifesteert dit luizenmoeder gedrag zich en welke gevolgen heeft het voor ons ouderschap?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie vindt ook van alles, maar weet dat oordelen van ‘luizenmoeders’ de druk op ouders zeker niet verlicht. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘luizenmoeders’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?