Oma heeft het druk

In veel gezinnen is oma een onmisbaar figuur. Vaak ondersteund door opa, maar verschil moet er zijn. Hoe gaat het met al die oma’s die hun kleinkinderen opvangen als de ouders werken? Genieten ze volop? Redden ze het wel? Hoe kijken ze naar de levensstijl van het jonge gezin waar ze zo’n belangrijk onderdeel van uitmaken?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie is dol op oma’s en hoe ze het moderne gezinsleven mede mogelijk maken, maar maakt zich net als jij soms ook zorgen want ‘oma heeft het druk’. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven – en dat van alle opas oma’s – graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Oma heeft het druk’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?