Alles over kinderopvang

Kiezen voor kinderopvang is een bewuste keuze. Je draagt de zorg voor je kindje voor een deel van de week over aan professionals, bijvoorbeeld omdat je zelf werkt en/of het belangrijk vindt dat je kindje al vroeg sociale contacten op doet. Ouders hebben terecht talloze vragen over kinderopvang, want de zorg voor je kind geef je tenslotte niet zomaar uit handen.

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie is dol op kinderopvang, maar weet uit ervaring hoeveel vragen er bij ouders leven die ‘alles over kinderopvang’ willen weten. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘alles over kinderopvang’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Laad meer (4)

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?