Ouders gezocht?

Overdag, als wij werken of andere dingen doen, gaan de kinderen naar school. De beste plek voor hun ontwikkeling. Maar een school is een open samenleving waar samen met ouders de sfeer wordt gemaakt, de uitjes geregeld en de boel op orde wordt gehouden. Soms lijkt het of juffen en meesters niet snappen dat we ook nog werken en vragen ze teveel. Maar elke ouder zal het idee van een school als community waar kinderen en ouders zich prettig en veilig voelen aanspreken. Dus wie doet er wat?

Omdat het écht makkelijker kan

BV familie weet uit ervaring hoe vaak er een beroep kan worden gedaan op de spaarzame tijd van ouders, maar weet ook hoe fijn het is voor kinderen als ouders betrokken zijn. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Ouders gezocht?’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

Wat Ouders Willen Weten 

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Wat Ouders Willen Weten (WOWW).

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Schrijf je gratis in en join the family!

Doe je ook mee?

Wat Ouders Willen Weten

Wil jij objectieve, praktische informatie op het moment dat jij het nodig hebt? Schrijf je dan in voor de WOWW, Wat Ouders Willen Weten.

Meld je aan

Join the Family!

Denk jij ook dat het echt makkelijker kan: werk, zorg, kinderopvang, school, sportclubs, schuldgevoelens? Doe dan ook mee!

Doe je ook mee?