Vrouw van mijn leven

8 maart 2019, door Marjet Winsemius
2 min

Lieve Vrouw van mijn Leven,

Sommige van jullie ken ik al mijn hele leven, sommige pas kort. Sommige van jullie hebben mij groot gebracht, met sommige ben ik groot geworden en sommige mag ik groot brengen. Met sommige van jullie ben ik het contact in de loop van de jaren verloren. Voor sommige van jullie zou ik mijn leven geven. 

Met allen van jullie heb ik liefde gedeeld, gelachen en gehuild. Van allen van jullie heb ik geleerd of hebben mij geïnspireerd. Met allen van jullie wil ik oud worden. Voor allen van jullie zou ik strijden. Met allen van jullie heb ik een band die oorlogen kan winnen. 

Jullie zijn er elke dag van mijn leven. Jullie geven alles wat je in je hebt. Jullie kunnen ongenadig hard zijn, vooral voor elkaar. Toch kent jullie liefde, voor alles dierbaar, geen grenzen. 

Lieve Vrouw van mijn Leven, jong of oud, jij bent het. Dank je wel. 

Marjet

#vvml


Terug naar overzicht

Leave a Reply